2006 m. spalio 31 d.

Visi nepastebėti vaikai


Penktadienį Elzė su nakvyne svečiavosi pas senelius. Čia toks eksperimentinis pasibuvimas prieš kitą, matyt kelių dienų, pasibuvimą. Juk jau visai nedaug liko, kol Elzė turės broliuką ar sesutę.
Taigi, gavę laisvą vakarą, nuėjom į filmą "Visi nepastebėti vaikai". Tikrai geras trumpų filmukų rinkinukas. Puikiai sukurti ir priverčia pamąstyti apie kai ką, ko paprastai norėtume nepastebėti. Bet tos problemos egzistuoja. Tiesa, pažiūrėjus pirmąjį filmuką atrodo, kad jo keliamos problemos tokios tolimos mums. Tačiau kitų filmų problematiką nėra jau tokia tolima. O paskutinio filmo autorius pakiša nestandartinę mintį ir priverčia pamąstyti ar tikrai materialia prabanga apsuptas vaikas yra laimingesnis už kitus, net skurde gyvenančius, vaikus.
Taigi rekomenduoju ir jums nueiti į kinoteatrą pasižiūrėti šio filmo. Kodėl ne per kompą? Dėl dviejų priežasčių: pirma - nepagailėkit savęs ramiai skirdami laiko pamąstyti apie filmo pateikiamą problematiką, antra - filmo uždirbtas pelnas bus skirtas vaikams pagelbėti.

1 komentaras:

Vieno tokio žmogaus dienoraštis © Adaptuotas 2008 Dicas Blogger šablonas.

TOPO