2008 m. spalio 20 d.

Statėme statėme


Kadangi neturiu noro numarinti šio savo dienoraščio, bandau vėl rašyti. Taigi, apie vieną didesnių šių metų užsiėmimų. Žinoma, šis statinys gana kuklus, bet jį jau pasistačiau savo rankomis. Kartais, tiesa, teko pasikviesti pagalbos, nes prireikdavo trečios rankos. Šį statinį pavadinti galima įvairiai - garažas, sandėlys, ūkinis pastatas ir pan. Savikaina gavosi maža, nes turėjau progos sunaudoti tai, kas liko nuo namo statybų.
Aišku, kai kas pamatęs nusistebėdavo, kas čia per daiktas iš tokių paprastų lentų. Na, matyt, skonio reikalas - man šis daiktas visai nieko. Tie, kitokio skonio piliečiai, dar turės progos pakritikuoti, kai ir tvorą kada nors iš tų pačių nevykusių lentų susisuksiu.
Galutinio vaizdo kompe šiandien neturiu, jei pavyks, ryt bandysiu padaryti ir įkelti.
Žodžiu, jau beveik diplomuotu statybininku tapau, jei kam reik panašaus statinio, jau galit kviestis :)

P.S. Kaip žadėjau - pabaigto statinio vaizdai. Tiesa, kokybė nevykusi, nes mano turimos technikos pagrindinė paskirtis nėra nuotraukų darymas.

5 komentarai:

  1. Anonimiškasspalio 22, 2008

    ale nuotraukoj, tai žinok atrodo kaip šuns mega-buda. Langas vis delto butu gal ir pravertes? bet kuriuo atveju, siulau ten kurti "klub garaz". as patirti is tevuko galiu tau perduoti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškasspalio 22, 2008

    nu jo, su kalba prastai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jo, langą aš jau esu numatęs. Tiesa, ne tikrą, o dekoratyvinį. Tik kol kas lyg ir svarbesnių darbų yra. Na, bet jei jau čia toks spaudimas, matyt teks pagreitinti šį darbą. :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškasspalio 26, 2008

    "Aišku, kai kas pamatęs nusistebėdavo, kas čia per daiktas iš tokių paprastų lentų."

    Įsivaizduoju, ką kai kas pasakytų apie šitas statybas: http://www.blogas.lt/RB/. O aš dabar jau abejoju, ar norėsiu viso to lygių plokštumų ir stačių kampų parado savo name, kai ateis laikas

    AtsakytiPanaikinti

Vieno tokio žmogaus dienoraštis © Adaptuotas 2008 Dicas Blogger šablonas.

TOPO